main logo
1569

Opinie: Revenirea în politică a lui Vlad Filat ar fi cel mai dezastruos scenariu

Fostul premier al Republicii Moldova şi omul de afaceri Ion Sturza spune că o eventuală revenire în politică a lui Vlad Filat ar fi cel mai dezastruos scenariu.

Opinie: Revenirea în politică a lui Filat, cel mai dezastruos scenariuFoto: știri.md

Sturza spune că i-ar recomanda lui Filat să se retragă din spatial public pentru o perioadă, pentru ca oamenii să uite de el, transmite Știri.md cu referire la Tvrmoldova.md.

„Este alt om, nu este Filat premier sau Filat înainte de premier. L-a marcat foarte mult, în sens negativ această perioadă de detenţie. Trebuie să îşi revină. I-aş recomanda să se retragă din spaţiul public, să se retragă în familie”, a spus Sturza la emisiunea Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV.

Omul de afaceri mai spune că s-a aşteptat ca Vlad Filat să nu facă „turul televiziunilor”, însă acesta a făcut-o, din cauza că partial, orgoliul său a rămas acelaşi.

„Acelaşi orgoloiu şi dorinţă de a se justifica, fără să înţeleagă că orice cuvânt al lui va fi îndreptat împotriva lui. Revenirea lui în politică ar fi cel mai dezastruos scenario. Nu este binevenit în nicio casă. Este foarte important ca lumea să uite de el. El nu mai este omul care ar putea să aibă tracţiune, pentru că foarte multă lume este supărată pe el”, mai spune Ion Sturza.

Amintim că fostul premier Vlad Filat a fost eliberat din închisoare, la 3 decembrie 2019, după mai bine de 4 ani de detenţie. 

Acesta a avut deja o primă confeirnţă în care a explicat cum a fost posibilă eliberarea sa şi cum a fost calculat termenul de 2/3 din pedeapsă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării