main logo
2299

O tânără din Rusia a fost sechestrată, violată și ținută captivă timp de 7 ani de către iubitul ei

O tânără din Rusia a fost sechestrată, violată și ținută captivă timp de 7 ani de către iubitul ei. Un fost model a reușit să scape de teroarea fostului ei iubit, pe care îl acuză că a ținut-o ca "sclavă sexuală" în Turcia și Rusia timp de șapte ani.

O tânără din Rusia a fost sechestrată și violată timp de 7 aniO tânără din Rusia a fost sechestrată, violată și ținută captivă timp de 7 ani de către iubitul ei.

Natasha Serebriy are doi copii cu tiranul numit Vyacheslav R., care i-a cauzat răni serioase. Acum ea are 25 de ani, și cântărește 38 de kilograme.

Fata a povestit că bărbatul a violat-o și bătut-o arproape zilnic și când, în sfârșit a scăpat de el, era anorexică și suferea de coaste, degete rupte, dar și organe traumatizate și lovituri la cap.

Natasha mai suferea și de anemie din cauza unei hemoragii care aproape a ucis-o în urmă cu trei luni, scrie libertatea.ro.

Bărbatul a început să o bată la doar o lună după ce au început să fie împreună, pe când ea avea doar 18 ani. Vyacheslav i-a interzis să aibă un telefon, i-a întrerupt orice contract cu societatea și a bătut-o în fața fiicelor ei. Copii au acum vârsta de cinci, respectiv trei ani.

Cu promisiunea unei cariere în modelling, ea s-a lăsat ademenită de ”grija și atenția” venită din partea lui.

"Dar după o lună a început să mă agreseze. Spunea că trebuie să mă reeduce pentru a face lucrurile bine. La început l-am iubit și voiam să devin mai bună să-l fac fericit. Visam să-i port copilul în pântece, gândindu-mă că asta o să schimbe tot, să înțeleagă că îi eram o persoană dragă lui", a susținut Natasha pentru Daily Mail.

Când era însărcinată în 6 luni, el a dus-o în Turcia și a ascus-o de lume. "Eram o sclavă", povestește fata. Dacă pleca undeva, ea trebuia să-l țină de mână.

"Nu am avut oportunitatea fizică să plec. Mi-a luat toate actele și mi-a interzis să vorbesc cu prietenii mei și mama mea, explicându-mi că ea îmi face rău. Nu avem voie să vorbesc cu vecinii și mă bătea în prezența prietenilor lui când veneau să ne viziteze", a declara Natasha.

După ce s-a născut prima ei fată, fiul lui dintr-o altă căsătorie a văzut abuzul la care era supusă fată și a apelat poliția turcă. Natasha a fost deportată în Ucraina și a ajuns în grija familiei ei din Kiev, dar bărbatul a găsit-o și răpit-o. A dus-o în Rusia și a ținut-o capitvă într-o casă dintr-o suburbie a Moscovei.

Din cauza rănilor, fata a fost nevoită să meargă la spital, altfel putea să moară. Acolo ea a spus doctorilor ce se întâmplă în viața ei.

Cadrele medicale l-au păcălit să aducă copiii să o vadă și i-au cerut bărbatului să ducă rezulatele analizei către alt departament al spitalului. În absența lui, asistentele și doctorii au aranjat ca o mașină să o transporte într-un refugiu, iar poliția a fost alertată.

Natasha încă trăiește cu frica că Vyacheslav o va găsi, deși poliția încă îl caută pe acesta.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării