main logo
1348

O mireasă ISIS povestește cum și-a petrecut noaptea nunții într-o cameră de tortură

O femeie care a fost trimisă în Siria pentru a deveni „mireasă ISIS” a dezvăluit cum s-a desfășurat noaptea nunții. În prezent, tânăra se află în Germania, sub supravegherea autorităților.

O mireasă ISIS povestește cum s-a desfășurat noaptea nunții

Derya, în vârstă de 26 de ani, provine dintr-o familie turcă, stabilită în Germania. Tânăra a fost iubita unuia dintre liderii clubului de motociclști Hells Angels, însă era tare nefericită în această situație, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Totul s-a schimbat când l-a cunoscut online pe Mario Sciannimanica, care a început să-i povestească despre gruparea Stat Islamic, scrie Daily Mail.

Bărbatul i-a explicat cum s-ar putea converti la Islam și cum se poate alătura „cauzei adevărate”, în Siria. După ce i-a spus că nu este însurat, femeia i-a răspuns: „Bine, atunci noi doi ne vom căsători”.

Două luni mai târziu, Derya a părăsit Germania pentru a se întâlni cu Mario, în Siria. „Prima dată când l-am văzut, îmbrăcat în uniformă și cu barbă, mi s-a părut că arată foarte bine”.

Femeia a mai povestit că și-a petrecut noaptea nunții într-o cameră de tortură a jihadiștilor. „Am fost găzduiți într-o fostă celulă de tortură, cu lanțuri atârnând din tavan și cu sânge pe pereți. A fost înspăimântător.”

Derya și Mario s-au mutat în Irak, unde femeia a născut un băiețel, în 2015. Însă, în cele din urmă, din cauza numeroaselor certuri s-au despărțit.

Imediat, tânăra a primit o altă cerere în căsătorie de la cel mai celebru luptător ISIS de origine germană, rapperul Deso Doggy.

„Era foarte drăguț, petreceam mult timp împreună”. Cu toate acestea, mireasa ISIS a refuzat să se căsătorească cu el și a decis să devin a doua soție a unui jihadist belgian.

„Totul a fost frumos până când soțul meu a fost lovit de o dronă și a murit două luni mai târziu. Am ghinion la capitolul soți. Toți mor în jurul meu”.

După decesul celui de-al doilea soț, Derya s-a întors la Mario care a fost acuzat de spionaj împotriva ISIS și executat chiar de camarazii săi.

Femeia a părăsit Siria și a fost arestată în Turcia, apoi extrădată în Germania în vara anului 2017. În prezent, fosta mireasă ISIS se află în custodia autorităților germane, în timp ce o investigație este în curs.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării