main logo
939

O firmă angajează persoane care fumează marijuana și călătoresc

O companie din California caută să angajeze persoane dornice să călătorească și să promoveze produsele lor, din marijuana.

O firmă angajează persoane care fumează marijuana și călătoresc

În timp ce pasiunea pentru aventură și fumatul de marijuana nu califică o persoană, în mod normal, pentru a un job, ar putea reprezenta un avantaj pentru o competiție unică, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Heavy Hitters, o firmă din sudul Californiei, caută 20 de ambasadori naționali, care să promoveze produsele lor, pe bază de canabis, consumându-le la diferite evenimente și pe rețelele sociale.

Jobul este pe atât de simplu și adevărat după cum o arată și descrierea lui: „Călătorește. Fumează iarbă. Primește bani”.

Fiecare ambasador va primi un salariu de 1.200 de dolari pe luna, plus 500 de dolari pentru cumpărarea de produse Heavy Hitters. Toate cheltuielile călătoriilor vor fi, de asemenea, suportate de companie.

Interviul de angajare presupune postarea unui videoclip pe YouTube cu candidatul, în timp ce explică de îi plac produsele Heavy Hitters și în de ce crede că i s-ar potrivi postul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării