main logo
916

O femeie însărcinată a fost bătută de doi bărbați în fața unui lăcaş sfânt

Scene șocante au avut loc în centrul orașului Făgăraș din România, în dreptul Catedralei Ortodoxe. O fată însărcinată, în vârstă de 19 ani, a fost stâlcită în bătaie de doi bărbați.

O femeie însărcinată, bătută de doi bărbați în fața unui lăcaş sfânt

Fata agresată mergea alături de o prietenă în vârstă de 18 ani când cei doi bărbați au tăbărât asupra ei. Unul este chiar tatăl prietenei ei, iar pe celălalt agresor susține că nu-l cunoaște, transmite Ştiri.md cu referire la Libertatea.

Fata e în afara oricărui pericol

Cel care a agresat-o îi este vecin în comuna Beclean.

„Ambulanța sosită la fața locului a transportat-o pe fată la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, nefiind însă impusă internarea ei. Cadrele medicale au afirmat că tânăra este însărcinată, sarcină în șapte săptămâni în evoluție.

Persoana vătămată și-a exprimat dorința de a-și rezerva dreptul de a formula plângere penală împotriva agresorilor, motiv pentru care polițiștii i-au adus la cunoștință, pe baza unui proces verbal, faptul că are la dispoziție termenul de trei luni pentru a face demersuri în acest sens”, a precizat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării