main logo
1776

O femeie din Rusia și-a sufocat copiii și le-a dat foc. Ce spune mama tinerei

O femeie de 27 de ani din Rusia și-a strangulat cei doi copii, le-a dat foc într-o pădure după care s-a întors acasă cu rămășițele.

O femeie din Rusia și-a strangulat copiii. Ce spune mama tinerei

Cu doar câteva ore înainte, femeia le cumpărase câte un baton de ciocolată, drept ultim cadou.

Elena Karimova, în vârstă de 27 de ani, din Nijni Novgorod, a fost surprinsă de camerele de supraveghere cu puțin timp înainte de a-și pune în practică planul diabolic. Femeia le-a cumpărat ciocolată celor doi copii, o fetiță de patru ani - Khadizha, și un fiu de doar doi - Suleiman, însă a avut grijă să achiziționeze și o sticlă de gaz pentru brichetă.

După ce a ieșit din benzinărie, femeia s-a îndreptat spre mașină, unde se aflau micuții, după care s-a îndreptat spre o pădure. 

Potrivit The Sun, după aproximativ o oră, Elena Karimova i-ar fi sufocat și le-ar cărat trupurile între copaci, pentru a le da foc, transmite Știri.md cu referire la Observator.tv.

Speriată că localnicii din zonă ar putea vedea fumul, femeia a stropit cu apă rămășițele celor doi copii, apoi le-a dus în autoturism și s-a îndreptat spre casă. A doua zi, Karimova a dus rămășițele într-o magazine abandonată, după care a dat foc întregului complex.

Pompierii trimiși la fața locului au crezut inițial că rămășițele găsite sunt ale unui câine, însă după o examinare mai atentă și-au dat seama că au de a face cu două trupuri de copil. Tot ce mai rămăsese era un singur picior.

„Nu puteam să îi cresc"

Localnicii care i-au observat mașina la fața locului au anunțat imediat poliția, iar tânăra, interogată de polițiști, a recunoscut totul.

„Nu puteam să îi cresc", le-ar fi spus ea ofițerilor ruși, dând vina pe problemele cu banii pentru deciziile ei.

„Îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu știu cum aș putea trece peste asta", a declarat Elena, ulterior, în fața judecătorilor.

„Trăiam cu soțul meu, apoi am divorțat și a devenit greu să-i cresc", a mai precizat ea. Cu toate acestea, femeia cheltuia peste 500 de euro pe lună pe vacanțe în țări străine sau închirieri de mașini.

Familia a refuzat să creadă ce s-a întâmplat

Familia tinerei s-a declarat îngrozită de tragedie și a refuzat să creadă că Elena ar putea fi vinovată. Deși era divorțată, părea a fi fericită și chiar avea parte de succes pe Instagram, fiind urmărită de 27.000 de oameni.

Ca urmare a unui examen psihologic, femeia a fost considerată aptă din punct de vedere mental.

Mama acesteia, Natalia Testenkova, a rămas uimită de acuzațiile aduse de procurori: „E cea mai iubitoare mamă. Cum să-și omoare copii? Nu știm ce s-a întâmplat, dar nu credem că aceștia sunt copiii ei", a mărturisit ea. O anchetă criminalistă a stabilit însă că Elena își omorâse într-adevăr copiii.

Cu doar două săptămâni înainte de crimă, aceasta scria pe o felicitare, de ziua fiicei ei: „Ești sufletul meu, micuța mea, fiica mea mult-așteptată. Cea pentru care trăiesc".

Tragedia a avut loc pe data de 26 aprilie a anului trecut, însă imaginile și informațiile legale de circumstanțele producerii dublei crime au ieșit la iveală recent, fiind date publicității în data de 21 ianuarie 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării