main logo
618

O femeie din București ținea 41 de pisici închise într-o bucătărie, fără lumină

Caz tulburător în București. O femeie care spune că ţinea din milă 41 de pisici într-o bucătărie înghesuită şi întunecată a intrat în atenţia poliţiei animalelor.

O femeie din București ținea 41 de pisici închise într-o bucătărie

Autorităţile au pătruns în locuinţă şi au salvat bietele fiinţe ajunse într-o situaţie deplorabilă. Slăbite şi înfometate multe s-au speriat îngrozitor când au dat cu ochii de lumină, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Animalele erau ţinute la limita supraviețurii, în beznă totală, într-o bucătărie insalubră de opt metri pătraţi. Unele îşi făcuseră culcuş într-un cuptor cu microunde şi într-un congelator dezafectat. În momentul în care au ajuns cei de la protecţia animalelor la ele şi au aprins lumina au devenit agresive.

Răzvan Popa, Poliția Locală: „A fost nevoie de 2 săptămâni ca toate animalele să fie scoase din respectiva bucătărie şi să fie duse la un cabinet veterinar unde au fost sterilizate şi urmează să fie date spre adopţie”.

Cum a ieșit totul la iveală

Totul a ieşit la iveală după ce vecinii femeii au făcut mai multe sesizări din cauza mirosului insuportabil. Deşi fapta ei este gravă, proprietara apartamentului a primit deocamdată doar un avertisment.

În prezent, în Bucureşti mai multe cabinete veterinare sterilizează gratuit pisici în baza unor donaţii. Pe de altă parte cei din primărie promit că vor suporta financiar 10 mii de astfel de intervenţii. În jumătate din cazuri vor accepta şi pisici cu proprietar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării