main logo
1187

O fată de 13 ani dispărută din octombrie a fost găsită vie

Jayme Closs, o fetiță de 13 ani, din Wisconsin (SUA), a fost descoperită vie și nevătămată după aproape trei luni de la momentul în care dispăruse.

O fată de 13 ani dispărută din octombrie a fost găsită vie

Părinții ei, în vârstă de 56 și 46 de ani, fuseseră găsiți morți când fata a dispărut, în octombrie anul trecut, a anunțat bbc.com. 

Părinții fetei fuseseră împușcați în casa lor și s-a crezut că acela care a luat copila a fost vinovat și de uciderea celor doi, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Fata se pare că a reușit să fugă de pe o proprietate din localitatea Gordon, din același stat, Wisconsin. 

„Am promis că vom aduce fata acasă și ne-am ținut de această promisiune”, a spus un reprezentant al poliției. 

Alte detalii n-au mai fost oferite de polițiști. Un bărbat care își plimba câinele a găsit-o pe fată și a bătut la ușa unei vecine, o profesoară din localitate: „Ea e Jayme Closs! Sunați la 112!”.

Profesoara care a găsit-o pe fată a spus că aceasta e slabă, era murdară și încălțată cu pantofi mult mai mari ca talpa ei. 

Fata a stat aproximativ 20 de minute în casa profesoarei, timp în care a refuzat apa și mâncarea oferite. Pe 15 octombrie 2018, un apel către numerele de urgențe s-a efectuat de la casa familiei din Barron. Nimeni n-a spus nimic. S-a auzit doar un fâșit. 

Peste patru minute, când oamenii legii au ajuns acolo, i-au găsit pe părinții lui Jayme morți, iar fata dispăruse. James și Denise Closs fuseseră omorâți, dar fata nu era nicăieri. 

Poliția a spus că, de atunci, a primit peste 400 de telefoane de la diverși care s-au oferit să dea indicii. Nu sunt informații oficiale dacă persoana care a ținut-o captivă pe copilă a fost prinsă și dacă el este autorul dublului asasinat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării