main logo
567

O companie aeriană oferă bilete gratuite persoanelor care se numesc Valentin sau Valentina

Compania WOW Air oferă bilete gratuite cu ocazia sărbătorii 14 februarie. Astfel persoanele care au numele Valentin sau Valentina pot obține un bilet în Islanda pentru călătoriile planificate în perioada 10 și 19 februarie.

O companie aeriană oferă bilete gratuite lui Valentin și Valentina

Această promoție este valabilă pentru persoanele stabilite în următoarele țări: America, Regatul Unit, Franța, Danemarca, Irlanda, Canada, Germania, Olanda și Belgia, transmite Știri.md, cu referire la diez.md. Compania oferă un bilet de zbor (retur) din Islanda în următoarele condiții:

- Deși returul va fi achitat de companie pentru o singură persoană, este obligatoriu ca în Islanda să mergeți cu încă o persoană (care nu va beneficia de promoție);

- Numele pasagerului trebuie să fie Valentin sau Valentina (sau derivate stabilite de companie);

- Zborul trebuie să fie tur-retur (dintre care biletul pentru un zbor îl plătești tu);

- Rezervarea biletelor trebuie să fie făcută în perioada 24 ianuarie – 14 februarie.

De obicei, în perioada sărbătorii îndrăgostiților, multe companii fac diverse promoții și campanii care le-ar aduce un venit mai mare, aceasta nu este o excepție, ținând cont de condițiile puse și de cadoul oferit (bilet doar pentru retur și pentru o singură persoană). Totuși, dacă sunteți stabiliți peste hotare și sunteți interesați de acest „cadou”, puteți vedea mai multe detalii pe pagina companiei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării