main logo
618

Nunta anului în România. Familia Regală va fi invitată la nunta fostului Principe Nicolae

Noi dezvăluiri despre nunta anului în România. Fostul Principe Nicolae se va căsători religios cu soția sa, Alina Binder, în septembrie.

Familia Regală va fi invitată la nunta fostului Principe NicolaeNunta anului în România. Familia Regală va fi invitată la nunta fostului Principe Nicolae.

Iar la nuntă, nepotul Regelui Mihai va invita toată Familia Regală a României. Deocamdată nu are și confirmarea participării. Dar așteaptă și oaspeți cu sânge albastru din alte familii regale din lume, scrie tvr.ro.

Nicolae Medforth Mills, nepotul Regelui Mihai și soția sa, Alina Maria Binder, vor organiza petrecerea de nuntă la cazinoul din Sinaia. Așa susțin surse pentru TVR, deși deocamdată nu a fost făcut niciun anunț oficial. Pentru ceremoniile din septembrie, pregătirile sunt în toi. Iar cei doi soți, care anul trecut s-au căsătorit civil în Marea Britanie, sunt extrem de emoționați.

Chiar dacă are o bună relație cu sora lui, Nicolae nu are confirmarea că Familia Regală va participa la ceremonia religioasă.

Cu toate acestea, mulți oaspeți cu sânge albastru vor sta la aceeași masă, iar cei mai curioși imaginează deja un meniu regal.

În luna septembrie, Nicolae și Alina se vor căsători religios în România. Cei doi vor să își petreacă mai mult timp în țară și să se implice în proiecte pentru educație și mediu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării