main logo
1536

Motivul tragediei de la Genova: Podul ar fi fost lovit de fulger

Cel puţin 35 de persoane au murit după prăbuşirea unui segment suspendat al Autostrăzii A10 din Italia în apropierea oraşului Genova. Iar acum s-ar fi aflat motivul pentru care s-a produs tragedia din Geneva.

Motivul tragediei de la Genova: Podul ar fi fost lovit de fulger

Un român care locuieşte în apropierea podului din Genova care s-a prăbuşit a relatat că totul ar fi pornit de la un fulger, transmite Știri.md cu referire la cancan.ro.

Radu Gabriel a declarat, conform observator.tv, că locuieşte în zona în care a avut loc tragedia, la o distanţă mică de podul care s-a prăbuşit în Genova.

„Locuiesc la două staţii de autobuz de podul căzut. Podul a fost lovit de un fulger în jurul orei 11:30. Apoi, s-a auzit un zgomot imens şi s-a întrerupt lumina pentru câteva secunde. Chiar în momentul acela filmam pentru că plouă foarte puternic”, a relatat, conform sursei citate, Radu Gabriel.

Totodată, o televiziune din Italia a anunţat că structura podului a fost lovită puternic de fulger, iar podul s-a prăbuşit, ulterior.

„Sunt foarte multe camioane sub dărâmături. Podul este intens circulat. La un moment dat, televiziunile de aici au arătat imagini de acolo şi chiar am văzut remorca unui TIR pe care scria în româneşte. Sper să mă înşel, a mai declarat românul.

Cel puţin 35 de persoane au murit după prăbuşirea unui segment suspendat al Autostrăzii A10 din Italia în apropierea oraşului Genova, afirmă surse citate de cotidianul Corriere della Sera. 

Potrivit bilanţului preliminar, 35 de persoane au murit, iar alte 13 au fost rănite după prăbuşirea unui segment al viaductului Polcevera (Morandi), pe autostrada A10, în apropiere de oraşul Genova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării