main logo
748

Motivul șocant pentru care o familie a fost evacuată dintr-un avion

Yossi Adler s-a urcat, miercuri, alături de soția și fiul lui de 19 luni într-un avion al companiei American Airlines cu destinația Detroit.

Motivul șocant pentru care o familie a fost evacuată dintr-un avion

Bărbatul povestește cum el și familia lui au fost evacuați după ce mai mulți pasageri s-au plâns de mirosul lor corporal, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

„Dintr-o dată, ne-au dat jos, au închis poarta și ne-au spus ‘Scuze, domnule, câțiva pasageri s-au plâns de mirosul dumneavoastră corporal și nu vă lăsăm să mai urcați în avion'”, a povestit Adler pentru WPLG News. 

Mai mult, familiei i s-a spus că bagajele au fost evacuate din avion. Dar ele nu ajuns înafara avionului și nu au fost predate soților Adler, potrivit globalnews.ca.

 „Nu avem niciun miros corporal. Nu este nimic în neregulă cu noi”, a declarat Adler pentru Local 10 News. Familia a așteptat pe aeroportul din Miami pentru a lua un alt zbor. American Airlines a transmis o declarație prin care explică motivul pentru care familia a fost evacuată din avion: 

„Domnul Adler și soția lui au fost evacuați din avion după ce mai mulți pasageri s-au plâns de mirosul lor corporal. Ei au fost cazați la un hotel pentru o noapte și le-au fost date bonuri de masă. Au fost reprogramați pentru un zbor în ziua de joi”. 

Șocați de motivul invocat, familia a relatat că după incident s-au oprit pe aeroport întrebând dacă au vreun miros. Adler a declarat pentru NBC News că este de părere că ei nu au fost evacuați din avion din cauza mirosului lor, ci din cauza faptului că sunt evrei. 

American Airlines nu a comentat deocamdată această acuzație. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării