main logo
520

Motivul pentru care o femeie a intrat cu mașina în vitrina unui magazin

O femeie dintr-un orăşel polonez a fost protagonista unui incident mai puţin obişnuit. Pentru că voia un pahar de vodcă şi magazinul era închis, a intrat cu maşina în vitrină.

Motivul pentru care o femeie a intrat cu mașina în vitrina unui magazin

După ce a luat liniștită o sticlă de băutură de pe raft, a plecat acasă. Dar nota de plată a venit după câteva ore - un dosar penal și aproximativ 22 de mii de lei pentru a acoperi pagubele, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Incidentul s-a petrecut târziu în noapte şi a fost surprins de camere de supraveghere. Femeia a intrat cu maşina în vitrină, a făcut-o țăndări şi a dărâmat o parte din zid. 

Apoi a coborât liniştită din autoturism şi s-a dus direct la raftul cu băuturi. A luat o sticlă de vodcă şi a plecat acasă - cu maşina.

Proprietara magazin: “Când am ajuns, am început să plâng. Era un dezastru uriaş, toate erau aruncate prin magazin, nici nu puteai să intri. O grămadă de lucruri... dulciuri, vitrine sparte. Aveam vitrine, rafturi şi acum totul stă pe tejghea. Asta e. Slavă Domnului că nimeni nu a fost rănit şi ea a scăpat nevătămată”.

Pe lângă distrugerile provocate magazinului, femeia a avariat şi un vehicul parcat în apropiere. A doua zi s-a trezit cu poliţiştii la ushă.

Beata Budzyz, Poliţia Walcz: “Femeia de 54 de ani a fost reţinută la domiciliul ei. Nu a fost surprinsă când i-a văzut pe poliţişti, le-a spus că ştie de ce au venit”.

Când a fost dusă la secţie, şoferiţa avea o alcoolemie de 1 la mie în aerul expirat, spun oamenii legii. Ea s-a ales cu dosar penal. În plus, este nevoită să plătească pagubele provocate, estimate la aproape 20.000 de zlotzi - aproximativ 22.000 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării