main logo
1056

Motivul pentru care a fost părăsită cea mai sexy prezentatoare meteo din lume

Gamerul profesionist Doug Martin (23 de ani), criticat pentru că a părăsit-o pe Yanet Garcia (27 de ani), considerată cea mai sexy prezentatoare meteo din lume, povestește că tânăra stătea cu el doar pentru bani.

Motivul pentru care a fost părăsită cea mai sexy prezentatoare meteo

Martin, care folosește pseudonimul 'FaZe Censor' pe canalul său de YouTube, a publicat un clip video emoțional în care susține că Yanet Garcia i-a cerut o parte din banii pe care îi făcea el, scrie Daily Mail.

În clip, Martin explică că oamenii care l-au criticat pentru că s-a despărțit de una dintre cele mai frumoase femei din lume nu au înțeles ce se întâmpla, de fapt, între el și tânăra din Mexic, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Cei doi s-au cunoscut pe o rețea socială înainte să devină un cuplu și să se mute la New York. Tânărul arată că relația dintre cei doi s-a stricat când el i-a spus ei câți bani face pe YouTube.

„La acea vreme, YouTube nu era chiar așa de important. Nimeni nu respecta YouTube ca pe o platformă serioasă. Așadar, când a înțeles câți bani fac, a vrut să primească un procent din veniturile mele”, susține tânărul, care a refuzat cerința lui Yenet Garcia.

Deși nu i-a dat banii în mână, Martin i-a cumpărat o mașină, gest pe care ea nu l-a apreciat, și că a tratat-o ca pe o regină.

„Am făcut tot ce a fost posibil pentru a mă asigura că ea este bine pentru a învăța să vorbească engleza bine. Am făcut orice. Am fost mereu alături de ea”, a spus tânărul în clipul video care a adunat 700.00 de vizualizări în doar câteva zile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării