main logo
4940

Momentul în care un adolescent a intrat cu mașina în rezervorul unui TIR

Un adolescent de 18 ani a intrat cu Jeep-ul direct în rezervorul unui TIR, cu viteză. Chiar dacă pare greu de crezut, toate persoanele implicate în acest accident au supraviețuit.

Momentul în care un adolescent a intrat cu mașina în rezervorul unui TIRMomentul în care un adolescent a intrat cu mașina în rezervorul unui TIR

Teribilul accident s-a petrecut pe o șosea din New Hampshire, Statele Unite, când un adolescent de 18 ani a intrat în plin într-un TIR ce circula regulamentar pe sensul opus, transmite Știri.md cu referire la Auto Bild România.

Tânărul din Jeep a fost ajutat de persoanele din vehiculul ce circula în spatele său. Cei doi bărbați au coborât din mașina din care sunt capturate imaginile și au reușit să-l țină în viață pe adolescent până la sosirea elicopterului de salvare.

Șoferul camionului, în vârstă de 66 de ani, a fost transportat la spital cu răni minore, spre deosebire de tânărul din Jeep care a suferit un traumatism cranio-cerebral grav.

Cu toate acestea, starea tânărului este stabilă, iar arsurile suferite în urma accidentului se vindecă repede. Mama adolescentului a povestit autorităților că tânărul nu iși amintește accidentul și nici intenția de a vira în fața camionului. În acest moment, poliția cercetează cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării