main logo
740

Momentul în care trei polițiști arestează o fată de 13 ani

Trei ofițeri de poliție au imobilizat o fată de origine afro-americană în vârstă de 13 ani, încercând să-i pună cătușele, într-un magazin din Minnesota, Statele Unite.

Momentul în care trei polițiști arestează o fată de 13 ani

Scenele au fost filmate de o femeie care lucrează în magazinul respectiv și l-a postat pe Facebook, stârnind o amplă dezbatere, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Autoritățile au transmis că înțeleg reacțiile critice ale oamenilor la adresa incidentului și au precizat că fetei i s-a interzis accesul în acel magazin până în august anul viitor, pentru că a avut antecedente.

Tânăra ar fi încălcat niște ordine de restricție și a fugit de poliție. Pe de altă parte, l-ar fi lovit pe unul dintre polițiști cu pumnul în cap.

Într-o conferință de presă, mama fetei a susținut că ea are probleme psihice și că a avut mai multe probleme cu poliția, însă că au fost prea agresivi de această dată.

„A fost tratată ca un animal”, a mai adăugat ea.

În urma faptelor sale, fata a fost dusă într-un centru de detenție, iar primarul orașului a cerut să fie declanșată o investigație care îi vizează pe polițiștii în cauză.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării