main logo
1114

Momentul care a emoționat-o pe mama lui Meghan Markle mai mult decât nunta fiicei sale

Mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, a asistat, pe 19 mai, la cel mai important eveniment din viața fiicei ei. În tot fastul regal, a existat un moment pe care mama ducesei de Sussex îl va prețui pentru totdeauna.

Momentul care a emoționat-o pe mama lui Meghan Markle

Atunci când a ajuns în Marea Britanie, înainte de nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry, Doria Ragland a făcut cunoștință cu câțiva dintre membrii familiei, inclusiv regina Elisabeta a II-a, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Dintre toate momentele foarte speciale petrecute de femeia care este instructor de yoga și asistent social în sânul familiei regale, unul și-a pus amprenta pentru totdeauna în inima ei.

“Doria spune că punctul culminant al nunții a fost, înafară de cel în care a văzut-o pe fiica ei spunând DA bărbatului pe care-l iubește, cel în care a cunoscut-o pe regină. Ar fi fost extrem de intimidant pentru oricine, dar Meghan și Harry au făcut o treabă minunată de a pregăti înainte de întâlnire pentru a știi la ce să se aștepte”, a declarat o sursă pentru US Weekly.

Pentru a se asigura că soacra lui se va simți cât se poate de confortabil când se va întâlni cu bunica lui, prințul Harry i-a spus Doriei numeroase povești despre regină și ce înseamnă ea pentru el.

Cu o zi înainte de nunta regală, mama lui Meghan a fost alături de ducii de Sussex la Castelul Windsor pentru a lua ceaiul cu regina Marii Britanii, iar lucrurile au mers bine.

În timpul ceremoniei religioase, Doria a fost foarte emoționată și a fost surprinsă de camerele de luat vederi cu lacrimi în ochi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării