main logo
1376

Modelul cu cel mai frumos posterior, surprins într-o apariție nerepetată

Demi Rose, vedeta pe Instagram supranumită „modelul cu cel mai frumos posterior” a petrecut o vacanță de vis în Bali, în luna august.

Modelul cu cel mai frumos posterior, surprins într-o apariție nerepetată

De atunci, ea a distribuit pe contul cu 9,9 milioane de urmăritori o serie de fotografii în care își expune trupul bronzat, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Modelul de 24 de ani a mărturisit că „s-a simțit mai calmă” cât timp a stat în Bali. Totodată, Demi Rose a publicat și imagini de la festivalul Burning Man, la care a participat pentru prima dată.

Demi Rose a ajuns să aibă 9,5 milioane de fani pe Instagram, după ce a avut o relație cu Tyga, fostul iubit al lui Kylie Jenner.

În luna septembrie, Demi vorbea despre regimul său alimentar:

„Încerc să mă mențin cât mai sănătoasă. Din cauză că sunt plecată peste hotare destul de mult, e dificil să merg la sală. De fiecare data când călătoriesc încerc să mențin o rutină. 

Cei care mă știu spun că sunt cea mai sănătoasă persoană pe care ei o cunosc. Cele mai grase alimente sunt nucile și untul de arahide. Mă îngraș destul de rapid și orice produs nesănătos mănânc se depune”, a declarat ea, coform Daily Mail.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării