main logo
1234

Metoda inedită prin care Xenia Sobciak l-a felicitat pe Vladimir Zelenski

Ksenia Sobciak a ales o metodă inedită, foarte în stilul ei, de a-l felicita pe noul președinte al Ucrainei – Vladimir Zelenski.

Metoda prin care Xenia Sobciak l-a felicitat pe Vladimir ZelenskiMetodă inedită prin care Xenia Sobciak l-a felicitat pe Vladimir Zelenski

După ce, pe 21 aprilie, ucrainenii și-au ales noul președinte, pe Vladimir Zelenski, acesta continuă sa primească felicitări atât de la oameni simpli, cât și de la celebrități, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Cu o felicitare inedită a venit jurnalista Ksenia Sobciak.

Aceasta a postat pe contul său oficial de Instagram o secvență dintr-o parodie realizată împreună cu Vladimir Zelenski, pe când acesta era abia la începutul carierei sale. Pe lângă nota umoristică din imaginile video, Xenia a scris și un mesaj destul de original în descrierea postării. 

“Acum chiar pot afirma ferm că am stat pe genunchii președintelui! Chiar necunoscute sunt căile Domnului. Felicit întreaga Ucraină cu noul și tânărul președinte!”, a scris aceasta.

Amintim că la fel ca și Vladimir Zelenski, Ksenia și-a înaintat candidatura la postul de președinte, doar că în Rusia. Potrivit rezultatelor preliminare publicate de către CEC-ul din Moscova pe 19 martie 2018, Sobciak a acumulat 1, 66% din voturi. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării