main logo
1928

Mesajul trimis de o tânără cu puțin înainte să moară în tragedia din Etiopia: Sunt extrem de fericită

Danielle Moore, în vârstă de 24 de ani, din Canada, este una dintre cel 157 de victime ale accidentului aviatic care a avut duminică, în Etiopia.

Mesajul trimis de o tânără înainte să moară în tragedia din Etiopia

Tânăra se afla în avionul cu destinația Kenya pentru a participa la conferința ONU care urma să aibă la loc în Nairobi. Înainte de zbor, canadianca postase pe Twitter un mesaj, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Tânăra activistă fusese selectată de ONU pentru a participa conferința pe teme de mediu și era foarte fericită de reușita ei, potrivit cbc.ca. 

„Sunt extrem de fericită să vă spun că am fost selectată și sunt în prezent în drum către reuniunea pe teme de mediu a ONU, în Nairobi, în Kenya. Abia aștept să vă spun ce am învăţat acolo”, a scris Danielle Moore pe rețeaua de socializare. 

Chris Moore, tatăl tinerei, a confirmat că Danielle a murit pentru postul CBC. Bărbatul nu a stat foarte mult de vorbă cu jurnaliștii, declarând că familia lui este prea îndurerată pentru a putea vorbi. Duminică, zborul Ethiopian Airlines ET 302, care se afla în rută spre Nairobi de la Addis Ababa, s-a prăbuşit la şase minute de la decolare. 

Aeronava s-a prăbuşit într-un câmp din apropierea satului Tulu Fara, la 60 de kilometri de capitala Etiopiei. Toți cei 157 de pasageri aflați în avion au murit. Experții spun că este prea devreme pentru a spune ce a provocat dezastrul, dar au recuperat, luni, cutia neagră a aeronavei Boeing 737 MAX 8.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării