main logo
2022

Mărturia italianului care a rămas fără 780.000 de euro, din cauza unei românce

Cu inima frântă şi cu o pagubă de 780.000 de euro. Aşa a rămas un italian de 73 de ani, care s-a îndrăgostit iremediabil de o româncă de 30 de ani.

Mărturia italianului care a rămas fără bani, din cauza unei românce

În aproape 3 ani de relaţie omul a sărăcit crunt, iar femeia a prosperat ca-n basme, şi-a ridicat o vilă în Gorj şi a deschis afaceri inclusiv în Dubai. 

Abia atunci a dispărut din viaţa amorezului generos, iar acesta şi-a dat seama că iubita lui nu a urmărit decât să-i fure averea. 

A dat-o în judecată, iar românca a fost reţinută miercuri pentru 24 de ore, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

În timp ce în ţară s-a căsătorit cu un alt român, Simona îl asigura pe italianul de 73 de ani că vrea să-şi întemeieze o familie cu el. 

Sub pretextul că era bolnavă, a reuşit să-l falimenteze pe Francesco Thiela, care avea o afacere cu vinuri în zona oraşului Milano.

După ce a cunoscut-o pe româncă, şi-a vândut casa şi maşinile pentru a o finanţa, ajungând să doarmă într-o cameră insalubră, fără toaletă. 

În schimb, în România, iubita lui şi-a ridicat o vilă de toată frumuseţea.

Francesco Thiela Alberto, ceteteanul italian păcălit: „Nici nu am mai văzut-o, nici nu am mai auzit-o, a dispărut complet. Vreau ca justiţia să îi dea o condamnare exemplară acestei femei.”

Acum, la mai bine de o jumătate de an de când italianul a depus plângerea, procurorii au dispus reţinerea femeii pentru 24 de ore.

Cristina Ciobanu, purtătoarea de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj: „În perioada mai 2015 - septembrie 2017, folosindu-se de sentimentele de dragoste şi pasiune dezvoltate de cetăţeanul italian Francesco Thiela Alberto, cu complicitatea altor persoane, suspecte în cauză, în mod repetat, a indus în eroare pe cetăţeanul italian, parte civilă în cauză, deposedând pe acesta de suma totală de 780.000 de euro.”

În plus, femeia ar fi încercat să-l convingă pe iubitul italian să-i deschidă câte un salon de coafură în Dubai şi Bucureşti. Ea este acuzată acum de înşelăciune în formă continuată şi a fost plasată sub control judiciar pentru următoarele două luni.

Cei care o anchetează pe femeie vor aduna mai multe probe, prin care să dovedească dacă este sau nu vinovată. Un punct de plecare ar fi internările în spitale, pe care femeia îi spunea bărbatului că le-a avut.

Acest aspect i-a şi dat de gândit italianului, care a observat că tânăra sa iubită are mai multe afecţiuni decât ar aduna un om într-o viaţă întreagă. Apoi vor fi verificate şi tranzacţiile financiare între cei doi.

Potrivit specialiştilor, cei care se ocupa cu astfel de înşelătorii, au grijă să îl roage pe cel care trimite banii să specifice ca suma este cadou. 

În acest fel, spera ei că instanţa să nu le accepte ca probe. Rămâne de văzut dacă şi femeia de 30 de ani a procedat în acest mod.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării