main logo
1130

Celebrul actor Leonardo DiCaprio e nevoit să returneze un Oscar

Leonardo DiCaprio va trebui să returneze un trofeu Oscar. Actorul este nevoit să facă acest lucru din cauza unei solicitări, care face parte dintr-o anchetă a unui caz de fraudă, desfăşurată de autorităţile americane.

Celebrul actor Leonardo DiCaprio e nevoit să returneze un OscarLeonardo DiCaprio, nevoit să returneze un Oscar, pe care l-a primit cadou.

Cu toate acestea, nu este vorba de trofeul primit chiar de actor, cu doi ani în urmă, ci de unul pe care l-a primit cadou. Trofeul a fost câștigat de Marlon Brando pentru interpretarea din filmul lansat în 1954 „Pe chei/ On the Waterfront”, de Elia Kazan, relatează Ştiri.md cu referire la zugo.md.

Acesta a fost pus în vânzare la o licitație, iar omul de afaceri Jho Low, din Malaysia, l-a luat cu suma de 600.000 de dolari. Mai apoi, acesta i l-a dăruit lui DiCaprio.

Așadar, omul de afaceri este acum acuzat de fraudă a mai multe miliarde de dolari printr-un fond de investiţii, „1Malaysia Development Berhad (1MDB)”. Potrivit procurorilor americani, „Red Granite Pictures”, compania de producţie de film cofondată de fiul vitreg al premierului din Malaysia, a finanţat în mod fraudulos trei filme.

Un film din cele trei este „Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street”, regizat de Martin Scorsese, nominalizat la cinci premii Oscar, dar și unde joacă Leonardo DiCaprio.

Trofeul Oscar a fost deja predat, împreună cu o pictură de Pablo Picasso, dar şi alte daruri făcute de Low pentru DiCaprio. În prezent, Low este fugar şi se crede că s-ar ascunde în China.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării