main logo
1068

Kinsey Wolanski a adunat 2 milioane de urmăritori pe Instagram într-o zi

Kinsey Wolanski a creat o adevărată isterie în mediul virtual în ultimele 24 de ore, după ce a întrerupt finala UEFA Champions League. Tânăra a ajuns la peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram, într-un timp record.

Kinsey Wolanski a adunat 2 milioane de urmăritori pe Instagram într-o ziFoto: libertatea.ro

Apariția modelului de origine rusă Kinsey Wolanski pe teren în minutul 18 a fost unul dintre cele mai memorabile momente din finala UEFA Champions League, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Ea a pătruns pe teren, îmbrăcată într-un costum de baie pe care era scris mesajul „Vitaly Uncensored”, reclamă la site-ul pentru adulți deținut de iubitul său. 

La scurt timp după ce Kinsey a intrat pe teren, iubitul ei, Vitaly, a publicat pe Twitter un mesaj, care a primit 16.000 de like-uri.

„De abia aștept să mă însor cu tine!”. 

„Am întrerupt finala Champions League. Viața trebuie trăită, fă lucruri nebune pe care ți le vei aminti mereu”, a fost reacția lui Kinsey Wolanski pe Instagram. 

Tânăra care a întrerupt meciul este Kinsey Wolanski, un model din Rusia, iubita youtuberului Vitaly Zdorovetskiy, fondatorul „Vitaly Uncensored”, om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014. 

Gestul de sâmbătă seară i-a adus lui Kinsey Wolanski nu mai puțin de 100.000 de fani noi pe Instagram, în numai 25 de minute. 

Și Vitaly Zdorovetskiy s-a mândrit cu momentul oferit de prietena lui, confirmând, dacă mai era nevoie, identitatea celei care a furat ochii fanilor în timpul meciului. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării