main logo
530

Jurnalistul german care a investigat scandalul de dopaj din Rusia, interzis la Campionatul Mondial

Jurnalistul german Hajo Seppelt, cel care a investigat scandalul care a dovedit doparea sportivilor ruși, a fost interzis pe teritoriul Federației Ruse pe timpul Campionatului Mondial găzduit de ruși.

Un jurnalist german are interzis la Campionatul Mondial. MotivulUn jurnalist german are interzis la Campionatul Mondial. Motivul

Anunțul a fost făcut de postul de televiziune ARD, pentru care lucrează Hajo Seppelt. Postul german de televiziune a scris că a descoperit că Seppelt este în lista persoanelor declarate non-grata, citează Deschide.md

Ministerul german de Externe a anunțat că verifică informația despre interzicerea lui Hajo Seppelt pe teritoriul Rusiei. Anterior, Moscovanu acordase viză jurnalistului pentru CM-2018.

Hajo Seppelt a realizat câteva filme documentare despre dopajul în sportul rusesc care ar fi implicat de la personal medical, funcționari din Ministerul Sportului și Comitetul Olimpic de la Moscova.

În urma acestui scandal, sportivii ruși au defilat sub steagul Comitetului Internațional Olimpic la Oliampiada de Iarnă din acest an, iar un număr mare de atleți au fost excluși din competiții.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării