main logo
590

Jurnalist concediat după ce a publicat un mesaj ofensator despre bebelușul Archie

Danny Baker, prezentator la BBC 5 Live, figură cunoscută în presa britanică, a fost concediat de reţeaua britanică din cauza unui mesaj publicat pe Twitter după lansarea primei fotografii cu prinţul Harry, Meghan Markle şi copilul lor.

Jurnalist concediat după ce a publicat un mesaj despre bebelușul Archie

El a şters mesajul „Bebeluşul regal părăseşte spitalul”, care era însoţit de o fotografie cu cei doi ţinând de mâini un cimpanzeu îmbrăcat în haine şi cu un melon pe cap, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Prezentatorul a fost acuzat că a ironizat originile afro-americane ale ducesei de Sussex, iar un reprezentant al BBC a transmis că „a fost o serioasă greşeală de judecată” şi că Baker „nu va mai prezenta programul lui săptămânal la noi”.

După ce a stârnit un val de controverse online, Baker a încercat să se scuze: „Îmi pare rău că imaginea mea cu un micuţ într-o ţinută stilată i-a dat gata pe unii”, scrie News.ro.

Ulterior, a publicat că ar fi folosit „aceeaşi poză tâmpită pentru orice alt copil regal sau al lui Boris Johnson şi chiar al meu. Este o imagine amuzantă. Mare greşeală, cu siguranţă. Grotesc”.

Meghan Markle, ducesa de Sussex, soţia prinţului Harry, a născut pe 6 mai un băiat care a primit numele Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării