main logo
487

Jamie Foxx este acuzat că a agresat sexual o femeie. Actorul ar fi băgat-o în spital

Jamie Foxx este în centrul unui scandal sexual, după ce o femeie l-a acuzat pe actor că acesta ar fi lovit-o cu organul genital peste față.

Jamie Foxx este acuzat că a agresat sexual o femeie

Presupusul incident ar fi avut loc în anul 2002, în Las Vegas, la o petrecere organizată chiar la locuința lui Jamie Foxx, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

După aproape 16 ani, o femeia care a fost prezentă la petrecerea de atunci alături de o prietenă a declarat că actorul a încercat să întrețină relații sexuale.

Femeia mai spune că Jamie Foxx ar fi lovit-o cu organul genital peste față când ea ar fi refuzat să îi facă sex oral. După incident, ea ar fi mers la spital, suferind un atac de panică sever în urma celor întâmplate.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz, dar fapta ar putea fi considerată prescrisă, având în vedere că au trecut foarte mulți ani de la presupusul incident.

Jamie Foxx spune că acuzația femeii este o "minciună absurdă", iar avocatul actorului a depus o plângere pentru răspândirea de informații false. Femeia spune însă ca mișcarea #MeToo a făcut-o să povestească ce s-a întâmplat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării