main logo
755

Imagini inedite cu Putin și Merkel, la întâlnirea de la Berlin

Imagini inedite au apărut în presă cu Vladimir Putin și Angela Merkel, de la întrevederea de la Berlin. Președintele Rusiei și Cancelarul Germaniei s-au întâlnit pentru a discuta despre gazoductul Nord Stream 2.

Imagini inedite cu Putin și Merkel, la întâlnirea de la Berlin

Fotografiile cu Angela Merkel și Vladimir Putin au fost date publicității de Kremlin și surprind momentele din timpul discuțiilor între Președintele Rusiei și Cancelarul Germaniei, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Cei doi lideri au avut o întrevedere în grădina Palatului Meseberg din Berlin, casa de oaspeți a guvernului german.

Deși o angajată de la protocol le-a adus mai multe băuturi, una dintre fotografii arată că Putin și Merkel s-au mulțumit, cel puțin în acel moment, cu apă.

Putin și Merkel beau apă la întâlnirea de la Berlin

Președintele rus și cancelarul german au stat la o masă cu patru scaune, pusă direct pe gazonul din curtea palatului și protejată de soare de o umbrelă.
Putin și Merkel la masă în grădina Palatului Meseberg din Berlin

Putin și Merkel discută la masă în grădina Palatului Meseberg

Discuțiile s-au mutat apoi în interior, unde o altă fotografie a imortalizat un alt moment surprinzător. Deși știe foarte bine germană, Vladimir Putin a purtat la discuțiile cu Angela Merkel o cască pentru translator.
Vladimir Putin cu cască pentru translator la discuțiile cu Angela Merkel

Putin și Merkel în momentul susținerii conferinței de presă

Putin și Merkel au discutat despre relațiile bilaterale, despre criza din Ucraina, dar și cea din Siria. Cel mai important subiect a fost însă cel al proiectului conductei de gaz Nord Stream 2, destinat să alimenteze Germania din Rusia. Proiectul, extrem de controversat, a stârnit nemulțumire la Washington.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării