main logo
492

Gwen Stefani se gândește să renunțe la cariera muzicală

Gwen Stefani a declarat că se gândește să renunțe la cariera sa muzicală din cauza vârstei întrucât face acest lucru de peste 30 de ani.

Gwen Stefani se gândește să renunțe la cariera muzicală

Cântăreața, care are 48 de ani, va susține din luna iunie o serie de concerte la Zapos Theatre din Las Vegas, transmite Știri.md cu referire la unica.ro.

Gwen a declarat că a acceptat să meargă în cel mai recent turneu al său, organizat în 2016, după divorţul de muzicianul britanic Gavin Rossdale, pentru că a avut “o criză personală şi a simţit cum muzica se revarsă din ea“.

Sunt evident la sfârșitul carierei mele ca muzician…din cauza vârstei mele și fac asta de peste 30 de ani”, a specificat cântăreața.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără “Just a Girl” şi “Don’t Speak”. 

Cel mai recent album solo al cântăreţei, al treilea, datează din 2016, “This Is What the Truth Feels Like”. Cântăreaţa recompensată cu trei premii Grammy a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel mondial.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării