main logo
1146

Pedeapsă șoferului de autocar care a făcut o depășire periculoasă

Şoferul unui autocar a fost găsit de poliţiştii arădeni după ce a efectuat o depăşire pe linie continuă în curbă, el fiind lăsat fără permis de conducere o lună.

Pedeapsă șoferului de autocar care a făcut o depășire periculoasă

Şoferul unui autocar a fost căutat şi găsit de poliţiştii arădeni după ce pe Facebook a fost distribuită o fotografie în care se vede cum, pe şoseaua de centură a municipiului Arad, a efectuat o depăşire pe linie continuă în curbă, el fiind lăsat fără permis de conducere o lună, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu, a declarat, marţi, că fotografia fusese postată pe un grup de pe Facebook, fiind „surprinsă o abatere de la regimul circulaţiei rutiere, de natură să pună în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic”.

În fapt, în fotografie se observă cum un autocar care se deplasa pe centura Nord-Vest, într-o curbă la stânga şi pe linie continuă, a intrat în depăşirea unei coloane de autoturisme. 

Drept urmare, poliţiştii Biroului Rutier s-au autosesizat, reuşind la scurt timp identificarea respectivului conducătorul auto", a declarat Lorena Radu.

În cazul şoferului a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 30 de zile, el primind şi o amendă de 580 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării