main logo
1090

Gheorghe Dincă susţine că a fost agresat de poliţişti: Tresărea de durere la audieri

Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că a ucis două tinere în Caracal, a fost adus marţi la Craiov şi ar putea fi supus unor investigaţii medicale.

Gheorghe Dincă ar fi fost agresat de poliţişti: Tresărea de durere

Potrivit declaraţilor făcute marţi dimineaţă de avocatul său, Bogdan Alexandru, Dincă susţine că a fost agresat de oamenii legii în cursul dimineţii de vineri, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

„Din discuţiile pe care le-am avut cu dânsul, la momentul descinderii din 26 iulie dimineaţa, la ora 6, a fost imobilizat, trântit la nivelul solulului, i s-au aplicat lovituri cu bocancii de către organele de poliţie în zona pieptului. Dânsul spune că are fracturi costale şi de stern. Va fi dus la investigaţii medicale şi se va stabili. Vom afla dacă are fracturi aşa cum acuză, dureri vă pot spune că a avut, pentru că pe tot parcursul în timpul audierilor avea momente când izbucnea de durere, tresărea de durere şi îşi ducea mâna în zona pieptului, avea şi probleme de respiraţie”, a spus avocatul marţi dimineaţă.

Potrivit apărătorului lui Dincă, e foarte probabil ca suspectul să fie dus chiar marţi la investigaţii medicale. Bărbatul a ajuns marţi dimineaţă la Craiova după ce a decis să-şi retragă contestaţia pe care a formulat-o la decizia de arestare preventivă dată, sâmbătă, de Tribunalul Dolj, Contestaţia se poate retrage numai în cursul şedinţei de judecată care are loc marţi la Curtea de Apel Craiova.

Dincă a fost acuzat iniţial de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol, pentru care a şi fost arestat preventiv, iar duminică seara, procurorii DIICOT au dispus extinderea urmării penale şi pentru săvărşirea infracţiunii de omor calificat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării