main logo
1043

Gestul unei românce într-un magazin din Italia a impresionat locuitorii

O româncă stabilită la Brescia, în Italia, și-a deschis un magazin în orașul respectiv. Femeia a uimit întreaga comunitate printr-un gest făcut pentru persoanele sărace.

Gestul unei românce într-un magazin din Italia a impresionat locuitoriiGestul unei românce într-un magazin din Italia a impresionat locuitorii

Pentru a nu arunca mâncarea care rămâne la închiderea programului, ea a decis ca aceasta să fie ambalată în pungi, iar săracii sunt invitați să vină să le ia. „Se hai fami, prendi” (Ia, dacă ți-e foame), a scris femeia pe respectivele pungi cu alimente. Și a desenat și câte o inimioară, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro

„Mulți oameni ar duce-o mai bine!”

Cristina Georgiana Vlad s-a stabilit în Italia cu 18 ani în urmă. Ea deține o cafenea în Brescia și a decis să doneze în fiecare seară toate brioșele, croissantele și sandwich-urile care rămân nevândute peste zi. 

Pungile sunt puse pe vitrina exterioară a magazinului și, oricine dorește, poate lua câte una. „Dacă și alte brutării, magazine și pizzerii ar face la fel, mulți oameni ar duce-o mai bine și nu s-ar mai face atâta risipă”, a spus Cristina Vlad. 

După ce inițiativa ei a fost făcută publică și alte persoane i-au urmat exemplul, aducând pungi cu mâncare pentru oamenii săraci care trec prin fața respectivei cafenele. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării