main logo
356

Franța: Maşină cu 14 butelii de gaz, descoperită de poliție lângă o uzină chimică

Poliţia franceză a descoperit o maşină plină cu butelii de gaz la Chasse-sur-Rhone, în apropiere de Lyon, lângă o structură unde se desfăşoară activităţi industriale periculoase, relatează BFMTV.

O maşină plină cu butelii de gaz, descoperită lângă o uzină chimicăO maşină plină cu butelii de gaz a fost descoperită lângă o uzină chimică.

„Un vehicul suspect a fost semnalat într-o parcare din Chasse-sur-Rhone, pe srada Pasteu. Acest vehicul conţine mai multe butelii de gaz ascunse. A fost constată o scurgere”, a anunţat iniţial Prefectura din Isere într-un comunicat.

Alarma a fost dată de un trecător care a simţit miros de gaz când a trecut pe lângă vehicul, scrie digi24.ro.

O sursă din poliţie a anunţat că au fost găsite 14 butelii cu gaz în maşină. O parte dintre ele au fost acoperite cu bagaje, altele se aflau în portbagaj.

Un elicopter, precum şi un număr important de jandarmi şi genişti a fost mobilizat la faţa locului. Ei au reuşit să îndepărteze în siguranţă buteliile.

Jandarmeria naţională a stabilit un perimetru de securitate pe o rază de 500 de metri în jurul vehiculului, un Peugeot 406 gri.

Locuitorii din Chasse-sur-Rhone au fost sfătuiţi să evite sectorul vizat. Cei aproximativ 200 de angajaţi ai uzinei chimice din apropiere au fost evacuaţi, iar centrul oraşului cu 5.000 de locuitori a fost închis.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării