main logo
842

Fosta logodnică a olandezului suspectat de crimă face dezvăluiri: Nu e nicio surpriză

Fosta logodnică a cetățeanului olandez, pus sub acuzare pentru că ar fi ucis-o pe fetiță de 11 ani din Dâmbovița, spune că nu “este nicio surpriză” pentru ea această veste.

Dezvăluirile fostei logodnice a olandezului suspectat de crimăFoto: Omroep Brabant

”Este un șoc, dar el avea un trecut și nu este chiar o surpriză pentru mine”, a spus femeia pentru publicația locală Omroep Brabant, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Johannes V., în vârstă de 47 de ani, mai era cunoscut și sub numele de ”Joop”, iar fosta sa logodnică, ce a preferat să rămână anonimă, spune că Joop a mai fost condamnat câțiva ani în închisoare. Iar când cei doi au avut o relație împreună, ea spune că habar nu avea de trecutul său infracțional.

”După 4 sau 5 luni m-a cerut în căsătorie. Și a trebuit să-mi spună tot ce a făcut până atunci din cauza ofițerului care îl avea în supraveghere. Eu aveam o fetiță, care nu era a lui și care era mică la acea vreme. Urma să ne căsătorim în 2011.”, povestește femeia.

Ea nu a vrut să spună despre ce infracțiuni este vorba în cazul lui Joop V., însă a precizat doar că erau de natură sexuală. De asemenea, mai precizează publicația olandeză, Procuratura nu a vrut să dea detalii, precizând că în România există o anchetă în curs în acest caz.

Cu toate acestea, femeia a confirmat faptul că Joop obișnuia să vină regulat în România.

Potrivit unor localnici, V. este căsătorit și este tatăl unei fete. El trăia în Beers, unde cumpărase o fermă și nu obișnuia să fie sociabil cu vecinii, cu excepția celui de la care cumpărase ferma.

”Din luna mai a locuit aici. Era un bărbat de treabă. Mi-a cumpărat casa și țineam legătura”, a spus vecinul cu ochii în lacrimi, care a mai spus că nu îl credea pe V. să fie capabil de asemenea grozăvii.

Fosta logodnică mai spune că V. era foarte inteligent și cu mult șarm. Avea o slujbă la o companie de IT, iar luni și-a șters toate conturile de pe rețelele sociale.

Individul care ar fi ucis-o pe Mihaela se numeşte Johannes Visscher şi are 46 de ani. 

Procurorii i-au făcut dosar penal pentru lipsire de libertate, agresiune sexuală şi omor, după ce au analizat imaginile surprinse de aproape 40 de camere de supraveghere din localitatea în care a răpit-o pe faţă de 11 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării