main logo
917

Focuri de armă în Rusia: Au fost uciși membri ai grupului Statul Islamic

O amplă operațiune contrateoristă a avut loc în seara zilei de 12 aprilie curent în orașul Tiumen, Federația Rusă, scrie tvrain.ru.

Focuri de armă în Rusia: Au fost uciși membri ai grupului Statul IslamicFocuri de armă în Rusia: Au fost uciși membri ai grupului Statul Islamic

Pe rețelele de socializare au început să apară secvențe video cu mașinile poliției, a forțelor de ordine speciale și ambulanțe. În unele secvențe video se auzea focuri de armă, transmite Știri.md cu refeire la Unimedia

Locuitorii a trei blocuri locative au fost evacuați într-o școală din apropiere. La fața locului au ajuns circa 10 ambulanțe și 16 mașini ale poliției.

Reprezentanții Serviciului Federal de Securitate al Rusiei au declarat că insituția a primit o informație precum că într-o casă privată din orașul Tiumen s-ar afla supoteri înarmați ai grupului terorist „Statul Islamic”, interzis în Federația Rusă. Aceștia ar fi plănuit o acțiunea teroristă.

În rezultatul operațiunii, persoanele înarmate, care ar fi fost membri ai grupului terorist, au fost ucise. Potrivit informațiilor preliminare, suspecții au încercat să opună rezistență prin utilizarea armelor de foc și au fost lichidați, transmite Interfax cu referire la surse din apropierea forțelor de ordine. Ar fi vorba de doi suspecți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării