main logo
338

Focuri de armă în New York: Două femei și un copil au fost răniți

Panică în New York. Focuri de armă s-au auzit sâmbătă, chiar în celebra piață Times Square, iar câteva ore, circulația a fost restricționată în zonă. Două femei şi un copil au fost victimele răfuielilor între bandele interlope.

Focuri de armă în New York: Două femei și un copil au fost rănițiFoto: b1.ro

Incidentul în plină zi, în jurul orei locale 17:00 și a fost raportată prin apel la numărul de urgență, transmite Știri.md cu referire la B1.ro.

Una dintre victime este o fetiță de numai patru ani, care a fost împușcată în picior. Ea se afla împreună cu familia la cumpărături într-un magazin de jucării. Rănită a fost și o femeie de 46 de ani şi o tânără de 23 de ani, din statul Rhode Island, aflată la turistă la New York. Toate cele trei persoane au fost internate într-un spital din Manhattan, dar viaţa lor nu este în pericol.

Anchetatorii spun că nu există nici o legătură între cele trei victime. Ele s-au aflat la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit și au fost prinse „în mijlocul unei dispute între doi până la patru bărbaţi”. Atacatorii nu au fost prinși noaptea trecută. Oamenii legii au publicat fotografia unui suspect, obținută de pe camerele de supraveghere.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării