main logo
486

Explozii la un depozit militar din Kalinovka: Oamenii se ascund în subsoluri

Miercuri, 11 septembrie, în apropiere de orașul Kalinovka, regiunea Vinnyțea, Ucraina s-au produs explozii de muniții la Depozitul militar nr. 48 al armatei ucrainene.

Explozii la un depozit militar din Kalinovka: Copiii sunt evacuați

Incidentul a avut loc la ora 11:36, anunță Kanal 33, transmite Știri.md cu referire la Lyberti.com.

„Conform datelor preliminare, iarba a luat foc din cauza căldurii. În timpul incendiului, au explodat mai multe muniții, care au rămas cel mai probabil de la incendul din 2017”, se menționeză în mesaj. Serviciul de presă al Poliției din regiunea Vinnitea  anunță că salvatorii, armata și forțele de ordine au intervenit la fața locului.

„Pe teritoriul Depozitului de arsenal  militar nr. 48 al Forțelor Armate, vegetația aprinsă s-a extins pe o suprafață de aproximativ 2 hectare. Au fost înregistrate 4 cazuri de detonare a muniției. Nu există victime și răniți", informează Serviciul Situații de Urgență din regiunea Vinnyțea.

30 de persoane și 7 unități de echipamente speciale ale Serviciului de Urgență  au fost implicate în combaterea incendiului. În același timp, conform informațiilor din rețelele de socializare, a fost anunțată evacuarea locuitorilor Kalinovka. 

De asemena, elevii din școli  au fost  evacuați de urgență. Localnicii se ascund în subsolurile clădirilor.

Reamintim că în 2017 la depozitul de arsenal militar din Kalinovka a avut loc un incediu devastator.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării