main logo
626

Dragnea, despre fotografia cu Kovesi: A continuat șirul de poze pe care le pune un turnător

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a vorbit vineri seara despre fotografiile publicate de fostul premier Victor Ponta pe Facebook, în care liderul social-democrat aparte alături de Laura Codruța Kovesi și George Maior.

Dragnea, despre fotografia cu Kovesi: A continuat șirul de poze

„A continuat șirul de poze pe care le pune un turnător. Am avut întâlniri la care participau zeci de oameni, din toate instituțiile (...). I-am cerut lui Maior, arhivarul de serviciu, să dea toate pozele. Dacă are cu noi îmbrățișați, să le dea”, a spus șeful PSD.

Fostul premier Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii în care apar șeful PSD, fosta șefă a DNA și ambasadorul României la Washington. Cea mai recentă a fost publicată miercuri, transmite Știri.md cu referire la Știrileprotv.ro.

„Pentru membrii CEX al PSD - pentru toți cei care încă îl susțin pe Dragnea! Stop minciunii și ipocriziei! Stop manipulării și imposturii! Dragnea nu a luptat niciodată nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel , nici contra abuzurilor, nici ca să-și apere colegii! Mereu și-a urmărit interesul personal indiferent de interesul celorlalți! Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Bănicioiu, Andronescu, Firea și, de ieri, Țuțuianu, Stănescu , Ciolacu, Mocioalcă, Neacșu etc nu are absolut nicio legătură cu Iohannis, SRI, Soros bla bla - este doar o încercare în al 12 lea ceas de a-i lua manșa unui pilot nebun și disperat gata să distrugă tot! Cine mâine rămâne cu Dragnea să nu mai invoce scuze false!”, a scris Ponta pe Facebook.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării