main logo
819

Delia a făcut senzație la festivalul Cerbul de Aur cu ținute de 5.000 de euro

Delia face ce face și iar își lasă fanii cu gurile căscate. De data aceasta, totul s-a întâmplat pe scena festivalului „Cerbul de Aur”, acolo unde artista a susținut un show de zile mari.

Delia a făcut senzație la Cerbul de Aur cu ținute de 5.000 de euro

Vineri seară, 31 august, Delia a urcat pe scena amplasată în Piața Sfatului din Brașov, unde a susținut un concert de zile mari la Festivalul Cerbul de Aur 2018.  

Spectacolul oferit de Delia a fost unul fabulos, artista încântându-i pe toți cei prezenți atât cu hit-urile sale, cât și cu mișcare scenică aleasă, dar și cu cele trei ţinute ce în toatal valorează aproximativ 5.000 de euro, transmite Știri.md cu referire la cancan.ro.

Delia își compune singură melodiile

Fanii Deliei vor fi cu siguranță cuceriți de ideea și de piesa artistei care, încă o dată, creează ceva complet neașteptat. Piesa este compusă deDelia, Grasu XXL, producție Alex Cotoi, videoclipul este realizat de NGM – Bogdan Păun și Alex Mureșan, producție Loops Production, make-up – Ema Uță, hair – Alex Sârghe, iar styling este realizat chiar de Delia.

Artista îşi compune în mod frecvent piesele, printre cele mai cunoscute single-uri care îi poartă semnătura numărându-se „Fata lu’ tata”, „Verde împărat”, „Du-te-mă”, „Rămâi cu bine”, „Parfum de fericire”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare” şi multe altele, piese pentru care Delia cântă de multe ori la instrumente – pian şi flaut.

Aceasta nu este prima colaborare a Deliei cu Alex Cotoi, cunoscutul producător român care a a produs şi pentru Pitbull şi are în palmares un premiu Grammy. 

Cei doi au mai colaborat pentru piese precum „Verde împărat”, „Du-te-mă”, „Fata lu’ tata”, „Rămâi cu bine”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării