main logo
510

Dan Negru își dă doctoratul în jurnalism: A fost admis cu nota cea mai mică

Dan Negru își dă doctoratul în jurnalism.

Dan Negru își dă doctoratul în jurnalism: Admis cu nota cea mai mică

După ce și-a pus bătrânețile la adăpost, asigurându-și un venit bunicel și chiar încercând câteva afaceri, prezentatorul TV a-nceput să se gândească și la viitorul său intelectual. 

În acest sens, s-a înscris și a fost admis la doctorat, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Vedeta emisiunilor de divertisment de la Antena 1 ia lucrurile foarte serios când vine vorba de cariera lui. Chiar dacă a ținut secret această informație până în prezent, Dan Negru a făcut pasul spre doctorat în urmă cu câteva luni, fiind admis la Universitatea de Vest din Timișoara, orașul său natal.

El s-a înscris la Secția Științe Politice, unde a primit nota 9,33, cea mai mică dintre cele 9 afișate. Doctoratul lui Negru va fi în regim cu taxă, prezentatorul TV avându-l drept coordonator pe prof. univ. dr. Robert Reisz. Rămâne de văzut cum își va împărți timpul între filmările de la București și doctoratul de la Timișoara, mai ales că studiile doctorale sunt cu frecvență.

Negru a confirmat pentru Libertatea informațiile legate de studiile sale în Jurnalism. „Greu este, mai degrabă, să ieși de la un doctorat, nu să intri! Aștept cu drag ca presa să fie cu ochii pe mine în următorii trei ani”, a precizat vedeta TV.

Dan Negru s-a născut pe 23 februarie 1971, în Timișoara. Acolo a și absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Jurnalism.

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR, din 1994, iar din 2000 e la Antena 1, unde a prezentat numeroase emisiuni, de la „Ciao, Darwin!” la „Plasa de Stele” sau „Fabrica de Staruri” (Star Factory) și „Ghicește vârsta”. A fost inclus în „Top Host European Broadcast”, datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în doua țări diferite, România și Republica Moldova.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 18 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării