main logo
887

Cum s-au ignorat Donald Trump și Hillary Clinton la funeraliile lui George Bush Sr.

Sicriul în care se află trupul neînsuflețit al lui George H.W. Bush a ajuns, miercuri, la Catedrala Națională din Washington.

Cum s-au ignorat Trump și Clinton la funeraliile lui George Bush Sr.

La ceremonie participă familia lui Bush, preşedintele Donald Trump şi prima doamnă, Melania Trump, fostul preşedinte Bill Clinton şi Hillary Clinton, fostul preşedinte Barack Obama şi fosta primă doamnă Michelle Obama. 

De asemenea, la ceremonie este prezent și fostul președinte Jimmy Carter, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

George H.W. Bush a murit vineri, la vârsta de 94 de ani, în casa sa din Houston. 

Pe lângă foști președinți, la ceremonia funerară sunt prezenți și regele și regina Iordaniei, precum și Prințul Charles al Marii Britanii. 

Unul dintre momentele care a atras atenția jurnaliștilor de la CNN a fost cel în care Donald Trump și Melania Trump au sosit la Catedrala Națională. 

Cei doi au fost așezați lângă fostul președinte Barack Obama și soția sa, Michelle Obama, și au fost primiți de către aceștia cu o strângere de mână. 

Fostul președinte Bill Clinton și fostul secretar de stat Hillary Clinton, contracandidata lui Trump la alegerile prezidențiale, erau așezați pe același rând, dar nu au reacționat la vederea actualului președinte al SUA. 

Hillary și Bill Clinton au salutat plecându-și capul, dar în rest au ignorat prezența lui Donald Trump. 

Același lucru l-a făcut și președintele american, care nu și-a întors privirea către soții Clinton. 

După finalizarea ceremoniilor din Washington, va fi organizată o altă înmormântare în Houston joi, ca mai apoi corpul președintelui să fie înmormântat în College Station, Texas.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării