main logo
997

Cum s-a afișat Elena Zelenski la ceremonia de învestire a soțului său

Actorul sau mai bine spus fostul actor – Vladimir Zelenski a fost învestit oficial în funcția de președinte al Ucrainei.

Cum s-a afișat Elena Zelenski la ceremonia de învestire a soțului săuFoto: ea.md

În primul său discurs în calitate de șef de stat, Zelenski a venit cu mesaje extrem de dure atât în adresa Guvernului, cât și a Parlamentului. Mai mult, noul președinte ucrainean a anunțat că e decis să dizolve Rada Supremă de la Kiev, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

La ceremonia de inaugurare Zelenski s-a prezentat zâmbitor și plin de încredere fiind la braț cu soția sa, Elena Zelenski. 

Aceasta a arătat impecabil purtând o rochie elegantă într-o nuanță bej.

„Este victoria noastră. Noi împreună purtăm responsabilitatea pentru această șansă. Fiecare din noi a pus astăzi mâna pe Constituție și a depus jurământul. Fiecare dintre noi poartă reponsabilitate pentru Ucraina. O țară europeană începe de la fiecare. Noi am ales calea spre Europa, dar Europa nu e undeva acolo. Europa e aici (n.r. – în mintea noastră). 

Atunci când ea va fi aici, ea va fi în Ucraina. Mă adresez către toți ucrainenii de pe planetă: Noi avem nevoie de voi. Sunteți obligați să veniți nu în Ucraina, ci acasă. Nu avem nevoie de suvenire. Aduceți-ne cunoștințele voastre, experiențele voastre. Asta e șansa noastră”, a declarat Zelenski în debutul discursului său.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării