main logo
406

Cum a fost pedepsită femeia, filmată lovindu-și câinele în tramvai

Femeia care a fost filmată săptămâna trecută în timp ce își lovea cu brutalitate câinele într-un tramvai din București, România a fost identificată și sancționată de Serviciul Poliția Animalelor din cadrul Poliției Locale a Municipiului București cu suma de 2.000 de lei românești.

Cum a fost pedepsită femeia, filmată lovindu-și câinele în tramvai

Ea a fost chemată la sediul Poliției pentru a da declarații, transmite Poliția Locală din București, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Kara, așa cum se numește cățelușa în vârstă de 8 luni, ce a fost agresată de stăpână într-un tramvai din București pe 11 martie, a fost predată Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor.

„În urma discuțiilor purtate cu inspectorii ASPA și inspectorii Serviciului Poliția Animalelor, proprietara a înțeles gravitatea faptelor sale”, transmite ASPA.

„Kara este un metis de pit bull, foarte energică, jucăușă și iubitoare. Are nevoie de o familie care îi poate oferi spațiu suficient de mișcare, plimbări lungi în parc și de ce nu, activități sportive. Noii proprietari trebuie să nu uite din vedere că în acest moment Kara este un pui, care poate crea neplăceri dacă este lăsată singură în casă. Totodată trebuie știut că nu se înțelege cu pisicile, dar iubește mult oamenii și copiii în special. Familia adoptatoare trebuie să fie responsabilă și să-și asume acest câine până la finalul vieții lui. Adopția câinelui va fi monitorizată de inspectorii ASPA. Noua familie va beneficia de sprijinul și de consilierea ASPA de câte ori va fi nevoie”, mai precizează ASPA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării