main logo
825

Coșmarul prin care au trecut părinții româncei răpite la Londra

O familie de români din Londra a trăit duminică seară, pentru câteva ore, cel mai mare coşmar pe care şi-l poate imagina un părinte.

Coșmarul prin care au trecut părinții româncei răpite la Londra

Fetiţa lor de nici 2 ani a fost răpită de sub ochii tatălui, victimă colaterală a unui furt auto. Toată lumea s-a gândit la ce e mai rău când maşina a fost găsită, după câteva ore, dar fără copil, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

Poliţia, presa şi populaţia londoneză s-au mobilizat exemplar pentru găsirea fetiţei.

Maria Tudorică, în vârstă de un an şi şapte luni, a dispărut duminică la ora locală 16:37. Tatăl fetiţei a luat-o cu el când s-a dus la Newham, în estul Londrei, ca să vândă o maşină. Dar, sub pretextul că vrea să încerce motorul, cumpărătorul a urcat la volan şi a pornit în viteză, cu tot cu cea mică.

Anunţată imediat, poliţia londoneză a alertat populaţia, iar fotografia Mariei a fost difuzată masiv de televiziuni şi pe reţelele de socializare, pentru ca oricine o vede să o poată recunoaşte. Sute de oameni i-au distribuit fotografia pe Twitter, sub hashtagul “find Maria”. La o oră de la apelul poliţiei, grupuri de civili au pornit în căutarea fetiţei în zona unde dispăruse.

Cazul părea să urmeze cele mai negre scenarii, când maşina furată a fost găsită după câteva ore, dar fără fetiţă. Însă la 4 ore de la dispariţie, Maria a fost găsită la jumătatea distanţei dintre locul de unde fusese furată maşina şi locul unde a fost abandonată de hoţ. Unchiul fetiţei, citat de presa britanică, a declarat că Maria e teafără şi nevătămată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării