529
0
Copil din Odesa, aruncat în apele mării din cauza vântului puternic
529
0

Vântul puternic a dus la o operaţiune eroică de salvare în Odesa, Ucraina, când un copil aflat într-un cărucior a fost împins în mare, scrie BBC.

Mama copilului de trei ani a sărit în apa Mării Negre, în încercarea de a-l salva pe cel mic, potrivit unui martor. Însă un trecător care a observat agitaţia a sărit după ea în mare, aducându-i la mal pe cei doi, transmite Știri.md cu referire la Adevărul.ro.

Incidentul a avut loc luni, când Ucraina a fost afectată de vijelii puternice, care au smuls acoperişuri şi copaci în întreaga ţară.    Serviciile ucrainene de urgenţă au confirmat incidentul de pe chei, care a avut loc în apropierea plajei Arcadia, pentru BBC Ucraina, dar pentru că nu au fost trimise echipe la faţa locului, nu au putut oferi mai multe informaţii.   

Dar Vasili Bucharov din Odesa a declarat pentru sursa citată că a fost martor la cele întâmplate. Bucharov a spus că era pe plajă atunci când a observat cum un bărbat s-a dezbrăcat şi a sărit în apa adâncă de trei metri. 30 de secunde mai târziu, a văzut o femeie care a fost scoasă la mal. Imediat după aceea, copilul i-a urmat.   

„Erau vii şi conştienţi, copilul stătea pe propriile picioare,” a precizat Bucharov. 

„Apoi un bărbat a ieşit din apă. Căruciorul nu a fost însă recuperat şi a rămas pe fundul apei. Vremea rea din Ucraina a condus la moartea a cel puţin trei persoane şi la numeroase daune materiale.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter