main logo
1186

Copil de 2 ani căzut într-o fântână. De 4 zile, salvatorii se chinuie să-l scoată

Echipele de intervenţie din India încercau, luni, să salveze un băiat de doi ani rămas captiv de aproape 4 zile într-un puţ dezafectat din statul Punjab.

Copil căzut într-o fântână. De 4 zile, salvatorii se chinuie să-l scoată

Fatehvir Singh a căzut joi într-un puţ ce are adâncimea de 33 de metri şi diametrul de 23 de centimetri în timp ce se juca pe un teren aflat în proximitatea locuinţei sale, în districtul Sangrur, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

“Puţul era acoperit cu un sac de nisip, dar se pare că băiatul a mers peste el, a alunecat şi a căzut în interior”, a declarat Vijay Inder Singla, membru în adunarea legislativă locală.

Un elicopter al echipajelor de Urgenţe a fost pus la dispoziţia municipalităţii, iar mai multe macarale şi excavatoare au fost trimise la faţa locului, a adăugat el. 

Agenţii de intervenţie încearcă să insereze în sol un furtun cu diametrul de un metru în paralel cu puţul, pentru a ajunge la adâncimea la care se găseşte copilul.

Autorităţile nu au nicio informaţie despre starea în care se află băiatul.

În puţ au fost introduse un tub cu oxigen şi o cameră video. “Sperăm ca peste câteva ore să putem să îl reperăm pe băiat”, a declarat Vijay Inder Singla.

În 2006, un băiat de şase ani a fost scos în viaţă dintr-un puţ din statul Haryana, în apropiere de capitala ţării, New Delhi, după eforturi ale comunităţii locale, ce au durat 48 de ore. Salvarea lui a fost transmisă în direct de posturile de televiziune prin satelit.

În martie, un copil de un an şi jumătate a fost de asemenea salvat dintr-un puţ din Haryana după aproape două zile de eforturi.

Julen Rosselo, un băiețel de 2 ani din Spania care a căzut într-un puț cu 100 de metri adâncime, a fost descoperit mort, după o operațiune care a durat 13 zile.

La 13 ianuarie, băiatul a căzut într-unl puţ abandonat cu diametrul de 25 de centimetri şi o adâncime de peste 100 de metri.

Incidentul s-a petrecut atunci când băiatul se juca în apropiere de părinţii lui, care se aflau la un picnic.

Pentru a ajunge la el, salvatorii au săpat un puț paralel, apoi au construit un tunel orizontal. Misiunea a fost una extrem de complicată, iar de multe ori au fost folosiți explozibili. Din păcate, micuțul a fost găsit fără viață.

În momentul în care au aflat că Julen a fost găsit mort, părinții săi au strigat îndurerați ”nu din nou”.

Ei au mai pierdut un copil în mai 2017. Fratele mai mare al lui Julen, Oliver, avea 3 ani și a murit subit din cauza unui infarct, relatează presa spaniolă. Julen avea doar 7 luni atunci.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării