main logo
748

Ciocniri violente și agresiuni sexuale în timpul unei sărbători populare în Germania

Mai multe ciocniri violente între forțele de ordine și unele grupuri de tineri au survenit în apropiere de Stuttgart, Germania, în timpul unei sărbători populare. Conform poliției, mai mulți tineri, printre care și migranți, au fost acuzați de agresiuni sexuale.

Violențe și agresiuni sexuale la o sărbătoare din GermaniaCiocniri violente și agresiuni sexuale în timpul unei sărbărori populare în Germania. Foto: Agerpres

Un solicitant de azil irakian în vârstă de 20 de ani ar fi molestat sexual pe tânără. În noaptea de sâmbătă spre duminică, trei cetățeni ai Afganistanului, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, au agresat sexual o fată de 17 ani, a declarat Roland Eisele, un oficial al poliției locale, în cadrul conferinței de presă la Schorndorf, locul unde au avut loc incidentele.

„Suspecții au fost reținuți, însă justiția nu a decis plasarea lor în arest preventiv, invocând așteptarea rezultatelor anchetei”, a spus Eisele potrivit Agerpres.

Comunicatul poliției germane relatează trei agresiuni sexuale poână în prezent, însă oficialul poliției nu exclude întâmplarea unor altor cazuri similare. Acesta a solicitat ca posibilele victime să anunțe dacă au fost implicate în astfel de incidente.

Ciocniri au izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică între forțele de poliție și grupuri formate din zeci de tineri, care s-au desprins din mulțimea de aproape o mie de persoane venită să participe la sărbătoarea populară anuală din orașul Schorndorf, cu 40.000 locuitori.

Tinerii au aruncat cu sticle împotriva poliției și a altor persoane, mulți dintre atacatori aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării