main logo
494

Cerere în căsătorie inedită la un meci din Liga 4 din România

Spectatorii prezenţi sâmbătă la meciul ACS CAO 1910 Oradea – CS Diosig din Liga a IV-a Bihor au avut parte de o surpriză, potrivit site-ului Federației Române de Fotbal: arbitrul asistent Marius Matica şi-a cerut prietena de soţie chiar înaintea meciului la care au fost delegaţi.

Cerere în căsătorie inedită la un meci din Liga 4 din România

Gyorgyi Duma este şi ea arbitră în cadrul CJA Bihor. Atât ea cât și Marius Matica au făcut parte din brigada condusă de Adrian Pal, transmite Știri.md cu referire la Tvr.ro.

După ce căpitanii şi-au ales terenul și lovitura de începere, Marius a îngenuncheat în faţa iubitei sale și a cerut-o în căsătorie, vizibil emoţionat. I-a oferit și un inel de logodnă. Răspunsul a fost, bineînțeles, "da". Momentul a avut loc  în aplauzele spectatorilor şi ale jucătorilor celor două echipe.

Mesajul a fost afișat şi la una dintre peluze, format din litere ţinute de prietenii şi complicii lui Marius.

Marius (22 de ani) şi Gyorgyi (21 de ani) sunt împreună de aproape trei ani şi nu a fost pentru prima dată când au arbitrat împreună. S-au cunoscut la şedinţele CJA Bihor, unde amândoi activează.

„Ne-am cunoscut la arbitraj, iar prima întâlnire a fost pe pista de atletism. Ea a făcut 9 ani de atletism şi i-am cerut să mă ajute să-mi dezvolt tactica de sprint. De atunci suntem nedespărţiţi”, a dezvăluit Marius, care arbitrează şi la nivelul Ligii a III-a. Gyorgyi a rămas impresionată de iniţiativa iubitului ei. 

„Nu m-am aşteptat. A fost o surpriză extraordinar de plăcută. Ceva de vis! Efectiv mi s-au înmuiat picioarele”, a declarat viitoarea doamnă Matica pentru frf.ro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării