main logo
454

Cazul Harvey Weinstein, sursă de inspirație pentru un film horor

Regizorul Brian De Palma lucrează la scenariul unui film de groază inspirat din cazul producătorului Harvey Weinstein, care a fost pus sub acuzare pentru viol şi abuzuri sexuale.

Cazul Harvey Weinstein, sursă de inspirație pentru un film hororCazul Harvey Weinstein, sursa de inspiratie pentru un film horor.

De Palma, regizorul unor celebre thrillere precum "Carrie", "Blow Out" sau "Dressed To Kill", a declarat pentru Le Parisien că lucrează la un scenariu pentru un producător francez căruia nu i-a declinat identitatea, transmite antena3.ro.

"Personajul meu nu va purta chiar numele Harvey Weinstein, dar genul filmului va fi horror, personajul central va fi un prădător sexual iar acţiunea se va desfăşura în industria filmului", a precizat De Palma.

Între timp, De Palma a lucrat la "Domino", un thriller despre un ofiţer de poliţie care caută dreptate pentru partenerul său de muncă ucis.

Brian De Palma a mai susţinut că mişcarea #MeToo va schimba complet peisajul la Hollywood în ceea ce priveşte relaţiile pe platourile de filmare. "Va fi interesant de văzut ce se va întâmpla atunci când femeilor vor începe să controleze chestiunile care ţin de estetica filmului. Va fi interesant dacă perspectiva lor va fi foarte diferită faţă de a noastră, pentru că foarte multe filme de până acum sunt centrate pe bărbaţi şi pe modul în care ei văd lumea", a mai declarat el.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării