main logo
846

Cascadorul lui Brad Pitt şi-a ucis iubita şi a îngropat-o goală în grădină

Cascadorul estonian Kirill Belorusov a fost găsit vinovat de crimă, el ucigând-o pe iubita lui, producătorul de film Laureline Garcia-Bertaux. După ce a omorât-o, el a îngropat-o goală în grădină, sub un strat de flori.

Cascadorul lui Brad Pitt şi-a ucis iubita şi a îngropat-o în grădină

Corpul lui Laureline Garcia-Bertaux a fost găsit înfăşurat în nişte saci de gunoi, îngropat la mică adâncime, sub nişte răsaduri de trandafiri din spatele casei din Kew, un district din sud-vestul Londrei, transmite Știri.md cu referire la romaniatv.net.

În timpul procesului, procurorii au stabilit că Belorusov îi datora femii mii de lire sterline, el pretinzând că are cancer şi cerându-i bani pentru tratamanet, evitând apoi să îi mai dea înapoi.

Crima s-a petrecut după ce Kirill Belarusov s-a oferit să o ajute pe Laurie într-o nouă casă cu chirie, pe care a găsit-o pentru ea. De altfel, imagini de la cumpărăturile pe care le-au făcut cei doi, înainte de crimă, au fost difuzate deja de presa britanică.

După ce a omorât-o, Belarusov s-a întors acasă în Estonia, de unde a fost însă extrădat pentru proces. El riscă condamnarea pe viaţă, sentinţa urmând să fie pronunţată vineri. 

După deliberări care au durat mai puţin de două ore, juraţii, cinci bărbaţi şi o femeie, l-au declarat vinovat de crimă, deşi Belorusov susţine că nu el a ucis-o pe Laureline Garcia-Bertaux.

Kirill Belorusov spune că a lucratcu Brad Pitt în blockbuster-ul hollywoodian World War Z, dar numele său nu apare în linia creditelor peliculei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării