main logo
788

Carnagiu pe șosea: Diplomați străini, morți într-un accident

Doi cetăţeni albanezi, membri ai corpului diplomatic au murit şi alte patru persoane au fost rănite, miercuri, după ce un TIR s-a ciocnit cu două autoturisme pe DN 15, în judeţul Mureş. În urma impactului TIR-ul s-a răsturnat iar traficul în zonă a fost blocat.

Carnagiu pe șosea: Diplomați străini, morți într-un accident

Poliţia Mureş a anunţat că, accidentul a avut loc, miercuri, în jurul orei 17.00, pe DN 15, în localitatea Brâncoveneşti. Oamenii legii au constatat, în urma primelor cercetări, că un TIR şi două autoturisme s-au ciocnit. În urma impactului, TIR-ul - care transporta tocătură lemnoasă s-a răsturnat, iar cele două maşini au ieşit de pe şosea, intrând în şanţul de pe marginea drumului, transmite Ştiri.md cu referire la evz.ro. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş au transmis că două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite. Potrivit angajaților Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Mureş, cele două victime decedate sunt cetăţeni albanezi, membri ai corpului diplomatic. Traficul pe DN 15 este blocat, iar poliţiştii fac cercetări.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării